FD-182
Zakres szkolenia:
- Szkolenie o zapachu pomarańczy, goździków, wanilii, cynamonu, kwaśnej cytryny oraz słodkich jabłek, pierników, gałązek igliwia, pobudzających zmysły.
- Prace plastyczne z wykorzystaniem metod integracji sensorycznej.
- Nowatorskie techniki plastyczne – jadalne farby, puszyste obrazy, metoda malowania palcami i inne.
- Wykorzystanie produktów domowego użytku oraz produktów spożywczych w tworzeniu zajęć plastycznych oraz zabaw ogólnorozwojowych.
Adresaci: nauczyciele edukacji przedszkolnej i edukacji wczesnoszkolnej, nauczyciele świetlicy, zajęcia dla osób, które nie uczestniczyły jeszcze w szkoleniu: Zabawy stymulujące zmysły.
Uwaga: szkolenie online na platformie MS Teams.
Liczba godzin dydaktycznych: 3.
ZAPISZ MNIE NA TĘ FORMĘ zostaniesz przeniesiony do formularza, gdzie możesz dokonać zgłoszenia